kmrmtms Creative Commons License 2016.06.27 0 0 1917

Szia!

 

Ha elvárások nélkül mentek és úgy, hogy jól fogjátok magatokat érezni, akkor így is lesz, bármi is történjen.

Én úgy látom azok szoktak csalódni, akik folyton hasonlítgatják máshoz akár az országot, akár a kempinget (néha szállodához) és nem pedig azt próbálják meg élvezni ami éppen van. Még annyit, hogy sajnos a kempingezés manapság már nem olyan olcsó Horvátországban, ha mindent összeszámol az ember, valószínűleg apartmannal akár olcsóbban is ki lehet jönni.

Tavaly pl olyan kempingben voltunk, amit itthon lehúztam a listáról, mert nem tetszett, végül nem találtunk szabad helyet a kinézett kempingekben és ez maradt. Nem volt jó, hogy a vizes blokk a dombtetőn volt, 2x meggondolta az ember, mikor menjen fel, de már ott is és azóta is úgy gondolom az egyik legjobb nyaralásunk volt. (Hvar sziget, Milna, Mala Milna kemping).

 

Sátor ügyben majd mások tudnak konkrétabban segíteni, nekünk egy picit idősebb és drága sátrunk van, nem ildomos ezzel összehasonlítani más sátrakat.

 

A listát használjátok nyugodtan, elfelejtettem előbb írni, hogy persze nincs mindenre szükség, mi sem viszünk mindent. Ezek kerültek fel a listára az évek alatt, aztán pakoláskor kihúzunk ezt-azt, beteszünk olyat ami nincs a listán. Általában kempingezés közben, írjuk, hogy ha hiányzott valami, meg ha elromlott valami, amit otthon rendbe kell tenni.

 

 

Üdv/Tamás

Előzmény: Kookaburra (1915)