juuli Creative Commons License 2016.06.24 0 0 5992

A rendes vízmennyiségröl én sem merek nyilatkozni, mert amikor mi arra jártunk, volt ilyen is, meg olyan is. Az eddigi tapasztalatunk az, hogy edzöcipö vizes lett, de egy magasszárú bakancs szintje fölé nem emelkedett a víz ott, ahol a patakmederben kellett menni. Nagyon csípem azokat a jeleket, amik egyértelmüen a patakba utasítottak egyes alkalmakkor, máskor pedig sehol sem volt a víz.

A lefektetett fatönkök más tészta, onnan már volt alkalmam csüdközépig becsobbantani a lábamat :(, aztán nem olyan kellemes a bakancsban.

Igen, az ember nem nagyon szívesen lát kisgyerekeket a szurdokban, pedig még a derékra kötött biztonsági köteles megoldással is találkoztunk már, de én nem merem az unokákat ideinvitálni (7 és 5 évesek). Igaz, nincs is kellö rutinjuk a kirándulásban, idén megyünk Szilvásváradra, valahol el kell kezdeni :). 

Volt már olyan, hogy a Velky Sokolban szinte teljesen egyedül voltunk, de a Sucha Bela és a Hernád környéke sosem volt néptelen. 

Örülök, hogy lányotok élvezte az utat, azt hiszem csak egy baj lehet ezzel, hogy nehéz ennél még jobb helyet találni :). Hiába, nekünk a lombos erdei szakadékok viszik el a pálmát gyaloglás ügyében :)

A magas hegyek egészen más világ, de olvastam, hogy Ti azt is szeretitek.

 

 

Előzmény: wdriver (5991)