Törölt nick Creative Commons License 2016.06.23 0 0 6303

De ezt honnan tudod rögtön az elején? 

Érdekes, most elgondolkodtam...... az első exem nagy rocker volt, és rockerlányokkal volt egy társaságban. Nem azok a nagyon menő Metal Lady-k szegecses-bőr-necc cuccban, tűsarkokon, pláne nem ugye vidéken, 20 évvel ezelőtt.... de rocker lányok voltak, és úgy gondolom, neki a rocker lányok tetszettek (én külsőségeiben nem voltam az)

A második exem inkább sportos fajta volt (akart volna lenni), az ő társaságában meg inkább sportosabb külsejű, beállítottságú, "edzőcipős, melegítős" lányok voltak. Hát sportos az nem voltam már akkor sem! :-)

A férjem körül nem nagyon voltak csajok, neki szinte csak fiú haverjai vannak, max. azok párjai. Az számomra teljesen homályos volt, neki milyen lányok tetszhetnek úgy alapból.

A tiltott gyümölcs körül meg elvont művészlánykákat látok, ő ebben a világban létezik, gondolhatnám, hogy neki meg az elvont művészlányka típusok jönnek be alapból. Van bennem is ebből a vonalból, de nem vagyok echte....

Voltak még ilyen-olyan netes haverjaim, levelezőtársaim, akiket szintén beraktam magamban valamilyen skatulyába (rocker, sportos, stb....). Aztán mostanra, 20 év tapasztalattal a hátam mögött már azt gondolom..... MINDENFÉRFIEGYFORMA!!! :-D

Rockernek rocker? Sportosnak sportos? Intellektuálisnak intellektuális? Művésznek művész?! Ugyandehogy!!!! Nagy csöcse legyen, ami jól kilátszik a dekoltázsból, seggre tapadó miniszoknya, tűsarok..... oszt máris mehet a "hűdejónő, demegdugnám" kategóriába! :-))

Előzmény: Törölt nick (6288)