lxt Creative Commons License 2016.06.20 0 1 1

Prezi

 

ELTE – pdf

 

 

A klímaváltozás egyéb aspektusai

Majd figyeld meg (bár nem tudom mennyire vagy fiatal): az élhető, tehát növénytermesztésre is alkalmas földterületek, az édesvízkészletek - legalábbis az abban majd szűkölködő százmilliók (idővel milliárdok) szerint -, egyetemes, oszthatatlan, az élet alapvető feltételeként, mindenki számára szabadon elérhető erőforrásokként lesznek definiálva. Nem úgy mint mostanság a seggük alatt hömpölygő szánhidrogén-tengerek, érc (és alkáliföldfém) hegyek… gyakorlatilag minden, amiben ma nem szűkölködnek.

(…)

Tudom, egy rohadék vagyok.

Semmi gond, ez nem globális probléma.

 

A legjobb verzió – a gentleman kapitalista módszer

Pénzt adnak a földért, a vízért (szerintünk azt majd meg tudjuk főzni, meg tudjuk inni; mindazonáltal még mindig nem tisztázott, hogy mi is az élet, nemhogy az értelme:-)), vagy… még mielőtt elsivatagosodna, lakhatatlanná válna az élőhelyük, megveszik a miénket (eladjuk, afelől ne legyen kétséged), amiből következően, egy füst alatt minket is megvesznek – kilóra.

 

A legrosszabb verzió – ami mindig bevált

Lerohannak - elvesznek mindent – minket, szükségszerűen agyonvernek – amely cselekedeteiket eposzba foglalják – 2300-ig minden Oscar e témában születik – idő kérdése... és a folyamatosan apadó maradékokért, egymást is agyonverik.:-)