Princ of Carpatia Creative Commons License 2016.06.19 0 1 1070

Üdv!

Már néhány alkalommal javasolgattam, hogy minimális barkácskészséggel lehet teleszkópos antenna konstrukciót készíteni. A belinkelt helyeken a csövek adottak...    Az általam favorizált helyen szinte készen, méretre vágva megveheted, és otthon akár a kilencedik emeleten, egy hokedlin összerakhatod! :-)  Ha meg ez a családi életed zavara okán menne csak, hát vagyunk még kevesen Öreg Csókák, kik még segedelműl vannak! :-)

Ahogy meg "nyunyuka" is megerősítette: A kereskedelem is "Barát", vagyis méretre vágással segít. (Persze 2000 mm az méret, és ne kérj 1750 mm-t! Úgy gálánsan, felkerekítve! )

És, ahogy "nyunyuka" mondja: Viheted kamionnal is! :-)  (Én meg mondom, hogy a "lejjerköves udvarra kamival be ne hajts! :-)  :-)    Vazze, ha én vagyok a biztonsági főnök, már a bekanyarodáskor lövetnék rád! :-)  )  Méretre vágott anyagot kicsinyutóval, avagy tetőcsomagtartós szkgk.-val...   és marad a barátság!  Akár jövőre is! :-)

No! Építs teleszkópos antennaárbócot, és felejtsd a régi teleszkópos katonai aluárbócokat!

Minden jót!

Öreg Csóka

Előzmény: _nyunyuka (1066)