jamaica2 Creative Commons License 2016.06.19 0 0 224

Ha egy hölgy aki bevallottan csödörökkel szeretkezik azt mondja másvalakiről, hogy nőstény kecskékkel szeretne szekszelni és mindketten politikus-közéleti személyek és, ha nem igaz is ez a hölgy akkor sem követ el 2 millió forintos kártéritést érő rágalmazást, mert a zoofilia még nem büncselekmény. A bírósági itélet ezt mondja ki, nem azt, hogy a politikus kecskékkel szekszel vagy szekszelt vagy kecskékkel szeretne szekszelni....

Ha azzal vádolták volna meg, hogy pedofil (és ez nem igaz) akkor 2 milliós kártérítés, de a zoofilia  jelentős % embernél bevett társadalmi szokás és nem halálos itéletet vonzó bűncselekmény mint néhány országban a bíróság szerint nem rágalmazás.

Azonban a magyar társadalom a zoofiliát még nem olyan módon kezeli és a politikus pártja is olyan szavazóbázison nyugszik ahol a zoofilia nem igazán népszerű (a nagyváros főpolgármestere is zoofiliásokat nem igen tolerálja)  és a bevalottan csődörökkel szekszelő alperes hölgy remek politikai húzásnak érzi és érezte ezt bedobni.

Előzmény: jamaica2 (223)