hizi Creative Commons License 2016.06.18 0 1 7227

Szép jó reggelt mindenkinek !

Ma reggel zenével ébredtem, ez dúdolt a fejemben „Igyál, igyál, örökké e világ nem áll, elpukkan, mint a buborék s marad mi volt a puszta lég" 


Egy világ teremtése vmilyen el- képzeléssel kezdődik. Tulajdonképpen mi is az, hogy elképzelés? Minden elképzelés egy kicsiny teremtett véges elkülönült képzeletdarabkaegy Világ. Így hoz létre a tökéletes végtelen, számtalan véges világot. Ahhoz hogy a széle hossza kiterjedéssel rendelkező képzelet darabka, háromdimenzióssá váljon, vagyis hogy vastagsága is legyen, időre van szüksége. No és itt jön be mi is valójában az idő? Ha vastagítani, szilárdítani szeretném az elképzelésem, akkor újra és újra elő hívom egymásután ugyanazt az elképzelést, igy vastagitom...ujra meg ujra....emlékeztek IDENTITÁS...AZONOSSÁG..identitás < latin: identitas < idem et idem (újra meg újra).hát innen származik...ujre meg ujra.... Végül  kikerül az irányításom alól mert már nem figyelek rá....és automatikussá válik, hát akármilyen furcsa is.... ez az automatizmus az IDŐ. Mennél szilárdabb annál hosszabb ideig tart, az identitásom........  ha elég jó vagy meditációval visszakeresheted mi is az alap Azonosságod és mióta Vagy... (Ashaka kronika)...itt, vagy ha még jobb Vagy, hol és mennyi ideig voltál és melyikekben (hiszen sok VILÁG volt MINT A  MÁGIA világa...itt játszodott igazából a GYÜRÜK URA... vagy a TŐKÉLETES FORMÁK világa  stb. stb.) TEHÁT  ezzel az éneddel... ezzel a  MAGAD TEREMTETTE azonossággal  MIÓTA LÉTEZEL. 
Az IDŐ , számodra ennek a kényszer állapotnak, az azonosságod TEREMT-ésével kezdődött. Keresd meg ezt a pontot, ahol az idő, mint összekötő kényszerpálya számodra kezdődött, és utána LÉPJ ki belőle....és akkor  „ami marad mi volt a tiszta lég” .....vagyis a végtelen teremtő tudat potenciál. 

 

Még hűvös a reggel, a csikók boldogan kergetőznek egymással, pont ugyanúgy, mint a gyerekek. A kutya vágyakozva nézi a fogócskát, részt szeretne venni benne, de nem Azonosság sajnos a játékot átváltoztatja egy kis idő után, üldözésé.  Zsákmány lesz a kiscsikó és vadász a kutya. Még a berögződés „IDŐ” koma úr. 

a jegyzetkészitő köszöni a rászánt figyelmet és további szép napot kíván mindenkinek...