saválló Creative Commons License 2016.06.18 0 0 642

"Hát nem akarok negatív lenni, de az előző írásaidból kiderült, hogy te nagyon olcsón szeretnél, nagyon jó autót venni, lehetőleg kevés kilométerrel."

 

Nem vagy negatív, de én ca. 1 miska körüli áron keresek vmi autót, az elképzeléseim megvannak, és azt is írtam nem családi autót, és nem második autót keresek.

Ezt jobban nem tudom leírni, legyen ennyi elég.

A C-Max a magason ülés, könnyebb beszállás miatt jött szóba.

 

VW-konszern autóiról vannak hosszú távú tapasztalataim, amit a Ford-ról, és vele együtt a PSA motorról nem lehet elmondani.

 

Ha azt hiszed fillérekért akarok új autót venni tévedsz, tisztában vagyok a használt piaci árakkal, ráadásul már régen elmúltam 20 éves így a csodákban sem hiszek.:)

 

"Pontosan ezért nem veszek 3-4 évnél öregebb autót. Az előzőt is és a mostanit is 3 évesen kevés km-rel vettem és megérte.

Nem is volt vele- velük baj."

 

Én vettem pl. 3.5 évesen autót, és még 9 évig használtam, hogy mennyi km volt benn összesen le sem írom mert úgysem hinnéd el, és hadd ne soroljam tovább.

Egy idősebb használt nem = a hulladékkal, de ezt csak az tudja aki sokat megy, és sok autót elhasznált már évtizedek alatt.

Én nem félek tőlük.

 

Amúgy köszönöm itt mindenkinek a segítséget, kérdeztem, és kaptam mindenre választ, azért ez sem mindenhol természetes.:)

Előzmény: ACsabi79 (641)