ga_zsi Creative Commons License 2016.06.14 0 1 33

ha Vad Katit, vagy a régebben ismert "színésznőket" magam elé idézem, mindegyik kerekdedebb volt, mint az elől deszka hátul léc Petu. tényleg olyan alakja van, mint egy 12-13 évesnek. persze van, akinek ez bejön. 

Jobban örültem ennek a választásnak, mintha a Lúciát vitte volna, az a kislány nagyon nem volt szimpatikus. Petu inkább kis vadócnak tűnt, A Lúcsi meg egy beképzelt kis k....nak. 

Biztos én vagyok a naiv, de olyan természetes örömnek tűnt a számomra, amikor (mindkét alkalommal) Petu Krisztián nyakába ugrott, amikor őt választotta. Azt, hogy abbahagyja-e a "szakmáját" azt nem is sejtem, szerintem attól függ, hogy mennyire lesz/lett szerelmes ebbe a "vademberbe" 

Az viszont már forgatókönyvszerűnek tűnt, ahogy Krisz reagált a nagy hírre. nem is lepődött meg igazán, mintha már tudta volna (szerintem már tudta is).

Lehet, hogy Petu nagyon jó színésznő, és le tudta velem hitetni az örömét, de hogy Krisztián csapnivaló színész, az biztos.

örültem Ivi döntésének, hogy nem választotta párnak Bencét. Nem azért, mert nem volt kedves, aranyos, de nem illenek össze, és nem csak a koruk miatt. Neki Bongi volt/lett volna a hozzáillő pár. 

Előzmény: Ilhilla (32)