etomcat Creative Commons License 2016.06.12 0 0 4250

Sziasztok!

Az alábbi régi "verseny" jellegű bicikli jelenlegi értéke, illetve eladási lehetősége érdekelne, itt vagy az e-mail címem az adatlapon nyilvános.

1988. körüli vásárlású Csepel Marathon, a papírjai is előáshatók ha kell a vevőnek. Szénacél férfi váz, bordóvörös fényezéssel, ami már kissé megfakult és két bélyegnyi helyen megkopott. A váz, a váltókarok, az első váltó, az acél felni elől, a Favorit patkó-fékek, a kitámasztó, a króm rugós csomagtartó az eredeti felszereltségből vannak, a keskeny króm szarvkormány is, újonnan feketére bandázsolva. Az első villa kb. 10 évvel újabb, mint a váz, de teljesen ugyanolyan. A fékkarok, fékpofák és bowdenek új, Spyral típusúak. Hajtókarja, közép-csapágya és a kb. 52/42-es tányérja teljesen új, alu. Hátul alu kereke van, hatos racsnival és Sunrace nem indexes váltóval. A nyereg szürkés-fekete Selle SMP, de megvan az eredeti tömör műanyag is, ha valaki arra vágyik...

 

Két hete lett rendbe hozatva a Bringa Erőd szervizben, több évi panelben tárolás után, nosztalgiából - de nem érzem biztonságosnak, mert nekem (175cm) túlzottan nagy a váza, nem tudom letenni a lábam. Tudok adni hozzá 2db szovjet alu kéttengelyes féket és egy szintén cccp alu sport váltót, de lehet, hogy ezek kissé hiányosak.

 

Üdvözlettel: Fehér Tamás.