Pranit Creative Commons License 2016.06.10 -2 0 30006

Nem utaztunk még Etihaddal, de csak jókat hallottunk róluk. Brüsszelt sem ismerem, de 50 perc elég kellene legyen egy átszállásra. De ennek az a  feltétele, hogy az az 50 perc valóban 50 perc legyen. Ha az elsö gép késik, csak 20 percet is, ami alapban nem sok, de már boríthat mindent.

 

Mi Emirates-nél foglaltunk tavaly, Seychelle-röl hazafelé 50 perc volt az átszállási idö. Csakhogy az elsö gép eleve késéssel indult, amiböl behoztunk a levegöben valamennyit, de csak 30 perc maradt volna az átszállásra az 50-böl. Kifelé a gépböl már nem is engedtek minket elrohanni, hanem nagyon pofin begyüjtötték a csatlakozásukat lekésöket. Mivel a következö gép csak 8 óra múlva lett volna, így elvittek kisbusszal az Emirates hoteljébe, kaptunk ingyen szobát, büfé ebédet és vacsorát, így nagyon nem aggódtunk a lekésett gép miatt. :-) (este még be is taxiztunk a Burj kalifához).

Ehhez persze az kellett, hogy a nyaralás utánra volt egy plusz nap otthonra betervezve, így nem okozott a munkahelyen gondot hogy késöbb értünk haza.

Másrészt az kellett hozzá, hogy mindkét járat Emirates legyen, nem tudom nálatok mindkettö Etihad lenne-e (illetve van még akkor egy átszállásotok Abu dhabiban is? Ott biztos van az Etihadnak is ilyen hotelos megoldása)

Előzmény: Beáta087 (29999)