atiwrc Creative Commons License 2016.05.27 0 0 67

Zebra!

1.
A DTM Hockenheim összefoglalót mikor sikerült rögzítened?
Elvileg úgy volt hogy, a múlt vasárnap a Spielbergi Race2 előtt adják, meg is akartam nézni, ezért beállítottam az időzítőt, de nálam csak a spielbergi futam volt, előtt nem volt semmi dtm.
Furcsa volt Budai Feri-t hallani dtm magazin kommentálni :D

Jó ez a stream-es data dolog, MotoGP annyira nem érdekel, hogy letöltsem, de más tevékenység közben 2. monitorra kirakva végig lehet nézni/hallgatni. Állítólag Mugello nagyon jó futam volt várom már :)

2.
Az Eurosport1 és 2-es holnapi wtcc futamok (pontosabban összefoglalók) ugyanazok lesznek? Az ES2-t tegnap 45percesenek az ES1-es 40-nek írta.

3.
Az Eurocup Formula renault 2.0 szerintem nem ugyanaz lesz vasárnap mint ami majd kedden, feltudod venni az ES2-ről azt is?

 

4.
A port.hu Vasárnap 9:45-re írja hogy az M4 adja élőben a Porsche Supercup Monaco-i futamát(ES-n kedden lesz), de sem a mediaklikk, sem ez a lista nem tartalmazza és a boxutcában sem mondta Szujó, F1 időmérő ismétlés van abban az időpontban.
http://www.rallysimfans.hu/forum/download/file.php?id=939&sid=67d524638ee571f4a9e890d1802c0c55&mode=view

Most akkor idén is megvan a jog, csak nem adják, vagy egyáltalán hogy került bele a port.hu műsorújságjába?

5.
Ami furcsa még a fenti listában(a képen), hogy elvileg a Kamion Eb-ről múlthéten volt összefoglaló Spielbergből( nem néztem még meg hogy felvette-e a felvevő), hogy azt miért emelik ki.
És az is furcsa, hogy a DTM magazin (gondolom Spielberg), nem a következő verseny előtt lesz....

6.
Hungaroring Magazinokat sikerült rögzítened? Beszéltem, az mnasz Youtube csatornáját kezelő emberrel, meg adtam az új elérhetőségeket a videóidhoz, fogod majd lassan töltögetni azokat is fel, vagy rakjam fel az enyémeket( a tiéd gondolom HD, az enyém a szokásos 720x400).
Sport1-es Rally összefoglaló műsorokat, Tempót, Autósport testközelben rakosgatom felfelé, ha összejön 4-5.