Little.Lorrin Creative Commons License 2016.05.26 0 2 3553

Üdvözletem Mindenkinek!

Úgy fest, hogy ma ilyen alkotó hét van :-)

Már hetek óta szolgám kuncsorgott némi odafigyelésért. Úgyhogy első lépésben, mire hazaértem a földön kellett hevernie, a hátán. Persze, ha csak rámpillantott volna böntetést kapott volna. De ezt tudta magáról, úgyhogy előre bekötözte a szemét, nagyon helyesen.

Tehát csak az aktuális, engem érdeklő "sorozatok" megtekintését tűztem ki estére célul úgy, hogy ő volt a lábtartóm. De miután néhányszor megmoccant úgy döntöttem, hogy minden kis zavaró izgágaságért büntetést kap. Megszámolhatjátok, hogy hányszor kellett megszakítanom kedvenc sorozatom aktuális epizódját azért, hogy ő is érezze a figyelmem :-)

Mire a végére értem az epizódnak, már teljesen sikerült mozdulatlanná tennem, úgyhogy a feladata az volt, hogy mindenféle külső segítség nélkül egyetlen ponton dolgozzon kicsit.

Szerencséjére remekül teljesített, nagyon koncentrált, úgyhogy megengedtem neki, hogy ünnepeljen egy kicsit. Persze, időhöz volt kötve, de olyan régóta szeretett volna már valamit, hogy a szűkös idő ellenére is igen hatékonynak bizonyult. Hatékony, szófogadó szolga: hát akarhatunk ennél többet?

Miután megtisztogatott, úgy döntöttem, hogy persze kell még egy kis kihívás neki, úgyhogy szó sem lehetett pihenésről - és persze nem okozhatott mennyiségi vagy minőségi csalódást sem. Először ki kellett tapogatnia, hogy hol is van a megfelelő hely, majd a szemellenzővel együtt, vakon kellett céloznia. Ugye milyen ügyes?

Szerencsére most már tudta, hogy mi hol van, úgyhogy a tisztogatás könnyen ment neki - amíg el nem indult minden lefelé.

Tehát a maradék tisztogatásában segítenem kellett - illetve, annyi dolgom volt csak, hogy a megfelelő helyre irányítsam az anyagokat.

Nagyon-nagyon gondos szolgám volt tegnap este. Büszke voltam rá, hogy még az utolsó cseppet is el akarta távolítani. Megérte várakoztatnom, mert igazán, igazán áldozatos kis szolgám volt. Most azt hiszem, ki fogom próbálni, hogy ha nem várakoztatom meg ennyire, akkor is képes-e hasonló teljesítményre.

Mindenkinek hasonló estét kívánok, LL.