Vargánya 33 Creative Commons License 2016.05.24 0 0 12735

Kicsit dzsungelharcos, de szerintem kifejezettem élvezetes verseny volt a vasárnapi Kőbányai Barangolók Kupa egyéni. Nekem külön hab a tortán, hogy sikerült minden fájdalom nélkül végig menni három héttel a műtét után a pályán. Persze most olyan izmokat is érzek, amikről eddig nem tudtam, hogy léteznek. De lehet, hogy csak a hiányuk fáj. :)

A 2. pontnál elkövetett bambaságomat nem szeretném részletezni. így utólagosan letagadom, hogy jártam ott. :)

Ahogy Kőbarka is írta, az F pálya 8-as pontja kicsit odébb lett kitéve, de itt tévesztő hiányában az idővel gyűlt meg csak a bajom, mire elhatároztam, hogy leveszem az egyetlen bóját. 

A 7-es pontnál is úgy véltem, hogy a bója úgy 8-10 méterrel a tényleges ösvény fölé lett kihelyezve, de erre kíváncsi vagyok, hogy jól gondolom-e. :) 

A szabad sorrend most már mondhatni hagyománnyá vált a Kőbányai versenyeken. Szerintem kifejezettem jó ötlet ez a fajta "feladat" forma. 

A menetutasításon szereplő idők megkavarodását pedig a pályán igazán nem is vettem észre csak szomorúan vettem tudomásul az első időmérőben, hogy mennyit késtem. A végén tűntek csak fel nekem is már a célban, hogy valószínűleg nem stimmelnek a kiszabott idők, de úgy vélem, hogy az ellenőrző bíró gyorsan és hatékonyan helyre tette a dolgot. 

Köszi a versenyt Kőbarka és Kokesz! Jól éreztem magam!