Rékási Tibor Creative Commons License 2016.05.24 0 0 454

Tisztelt sortárs Tanulók!

 

Szeretnék néhány gondolatot megosztani veletek a Talentum autósiskoláról.

Január végén úgy döntöttem, hogy megcsinálom a B kategóriás jogosítványt. 

Egyszer már (évekkel ezelőtt) nekifutottam ennek a "projektnek", de az az iskola, ahová akkor jártam borzalmas volt. Nagyjából magasból sz.tak a fejemre. Meg is buktam a forgalmi vizsgán és akkor annyira elment a kedvem az egésztől, hogy abba is hagytam a tanulást. Az az iskola egyébként azóta meg is szűnt már (egyáltalán nem csodálkozom ezen).

De visszatérek a lényegre és most már igyekszem rövidre fogni :-). 

Első lépésben rákerestem az interneten az autósiskolákra és az autósiskolákról írt véleményekre (többek között ezt a fórumot is olvasgattam). A Talentum iskola valamiért szimpatikusnak tűnt ( http://www.talentum-autosiskola.hu/ ) és negatív véleményt sem találtam róla. Ez nekem bőven elegendő ajánlólevél volt :-). 

Maga az iskola nem nagy, de ez nem is baj, mert az iskolában tényleg nem sikkad el a tanuló képzése. Másképp fogalmazva, abban az iskolában tényleg fontos az oktatóknak, hogy sikeresek legyenek a tanulóik. Az ügyintézés gyors és pontos. Az elméleti képzésről sajnos nem tudok nyilatkozni, mert E-learning képzéssel sajátítottam el az elméletet. A gyakorlati képzés viszont kiváló. A csapat felkészült, az oktatók képzettek, türelmesek, nem "elmebeteg módon őrjöngő" emberek. Szabó Tibor iskolavezető végig figyelemmel kísérte az én és a többi tanuló haladását, fejlődését.

Már csak egy dolgot szeretnék leírni és ez talán a legfontosabb információ. Ez pedig nem más, mint az eredményesség: KRESZ vizsga elsőre sikerült és a mai napon ELSŐRE!!! sikeres forgalmi vizsgát tettem. Azt hiszem ennél többet nem is kell leírnom.

Köszönet Bók József oktatómnak, Szabó Tibor iskolavezetőnek és az egész Talentum csapatnak!  

Minden tanulónak sikeres és eredményes felkészülést és vizsgát kívánok.

 

Üdvözlettel:

Rékási Tibor