JoeChip Creative Commons License 2016.05.19 0 0 18083

Elnézést kérek az OFFért - olyasvalakiről írnék, aki korábban már említve lett ebben a topicban.

Nincs pikkelysömöröm, szinte véletlenül találkoztam a neten Kecskeméti Lajos természetgyógyász nevével. Biorezonanciában utazik, ilyen elven működő készülékek ("Geronto Elixír", "Kvantum Rezonátor" - több százezer forintos, mégis egészen puritán küllemű, start-stop gombbal ellátott dobozok) feltalálójaként hideti magát és szolgáltatásait, lásd bioderm(pont)hu. Az oldalon belenéztem néhány reklámvideóba, Kecskeméti mindegyikben olyan benyomást kelt, mintha tudományosnak és misztikusnak tűnő fogalmakkal zsonglőrködve akarná a leendő pácienst levenni a lábáról, miközben a szavai mögött nincs tényleges tartalom. Egyébként a kezdőlapon bőrkabátban és baseball-sapkában mosolygó, szuggesztív tekintetű úr azt állítja, az öregedés megállítására is talált megoldást ("geronto stop" kezelés).

Még egy furcsaság: az úr idén tavasszal nevet változtatott. A facebook-os videóin hangsúlyosan Tóth Lajosként szerepel.

Ahogy jeleztem, itt is többen írtak már róla. Szeretnék véleményeket olvasni a kezeléseiről, készülékeiről. Képes segíteni ez az ember a hozzá forduló betegeken? Kérem írjon, akinek van tapasztalata.