csak egy lány 27 Creative Commons License 2016.05.13 0 0 452

Sziasztok!

 

Úgy érzem,hogy ideje megosztanom a tapasztalatom a Csigavér suliról :)

 

Tavaly februárban kezdtem el a sulit, kresz tanfolyamon minden rendben ment,de sajnos pár ponttal lemaradtam,így nem sikerült elsőnek ,de újult erővel másodszorra sikeres vizsgát tettem. 

Hogy miért nem ment elsőnek, az a bizonyos azt hiszed ,hogy tudod és mégsem :D az oktatási időben ,mindenre odafigyeltem,jegyzeteltem ,gyakoroltam a cd-n lévő feladatsorokat ,de vizsga előtt 1 héttel abba hagytam :D ,hogy majd én azt tudom :D ,hát nem így lett :D 

 

Tény ,hogy most jön a fekete leves, mivel számomra is azzal jöttek,hogy rengetegen vannak,és kevés oktató is van,áprilisban meg lett a kresz,utána szeptemberben kaptam oktatót, igen ...hosszú idő.... DE

csak gondoljunk bele ,épp ésszel, erről senki sem tehet.... a tények magukért beszélnek, SOK DIÁK ,KEVÉS OKTATÓ!

 

Szeptemberben felhívott az oktató , Lambert Vilmos,aki azzal kezdte, szó szerint idézem : 

Menjek és nézzem meg az autót, felmérni,hogy számomra megfelelő lenne-e , mivel az autó egy citroen xantia ,ami kombi,magyarán nagy autó :D 

Elmentem megnéztem,kipróbáltam, úgy gondoltam,hogy elbírok vele,ha ezen jól megtanulók vezetni,bármit eltudok :D

Aztán a tanulás,sajnos később kezdődött,mert sokat betegeskedtem,és végeredményben keveset tudtam menni szeptembertől januárig... Januárban elkezdődött a folyamatos vezetés. 

Az oktatóm hozzáállása tetszett már a legelején,ezt 1,2 órából mindenki letudja vonni, hogy milyen ember,hogyan tanít.

Számomra megfelelt minden szempontból, rugalmas időpontok,helyek a találkozásra,igényem szerinti útvonalak,időjárási feltételek, pl. : ködben mindennél jobban akartam tanulni,mert attól féltem a legjobban,autópálya, hegyi menet,eső,stb.

Az autópályára visszatérve,előttem utánam lévő tanulókkal összefogtunk,mivel jó lenne ott is felmérni a helyzetet,így össze dobtuk páran az autópályadíjat, a mi érdekünkben,ez nem volt kötelező vagy bármi,ez rajtunk múlt :)

 

Összességében, elképesztő ,hogy a pénzemért sokkal többet kaptam,rengeteg szakmai tapasztalatot,ötletet,és pár óra után fel sem fogtam,hogy eltudok vezetni egy ekkora autót,ehhez semmi extra nem kellett, csak hogy megfelelő autót válasz,és összehangolt oktatás legyen,ha ez nincs meg az elején akkor erről nem tehet senki,tovább kell állni.

 

Olvastam amit írt a hölgyemény az oktatóról,erről más véleményem nincs mint ,hogy nem érezte az autót ,mivel itt a lényeg ,akkor váltson ,kulturáltan másikra,ne az oktatóról találjon ki hülyeségeket :D mert ez vicc , nem tanult semmit ,senki sem úgy született ,hogy mindent tud már az elején :D

Sikeres vizsgához idő kell,még össze tudod,hangolni magad az autóval,ez pár óra alatt eléggé ritka :D

 

Ésss jelentem számomra megérte :D május elején sikeres forgalmi vizsgát tettem! 

Én csak ajánlani tudom az oktatót,mindenkit hozzá fogok küldeni :))) jó fej,vicces,laza, de közben szigorúan veszi a tanulást!!! :)