Törölt nick Creative Commons License 2016.05.13 0 1 192386

"Egyáltalán van-e olyan hely, ahol nincs?"

Nincs. 

Mert Ő benne élünk, mozgunk és vagyunk...

Apcsel 17:28 

A hitgyüliben történt csodák,gyógyulások,jelenségek forrási megkérdőjelezhetőek.

Az őrjöngés (ami a hitgyüliben is történt,vagy történik) nem Istentől van.

Hiszen Isten nem a rendetlenség,(zűrzavar) hanem a békesség Istene.

1Kor.:14:33

A kilencvenes évek elején a Folyondár utcai csarnokban N.S. az örjöngő tömeget egy beszólásra,egy parancs szóval leállította a folyondárban.

Személyesen tanusíthatom,mert ott voltam.

"A többezer ember pedig aki ezt önszántából elfogadja, azok nem okkultak, hanem simán megtévesztettek."

És mivel lettek megtévesztve,bablevessel?

"Akik maguktól megtapsolják a FSZA kivetített képét, Jézust pedig csak felszólításra. Akik többet hivatkozzák az AMASt, mint hogy Meg Van Írva. "

Ez bálványimádás,mely nem marad büntetés nélkül.

Nekünk akik hívőknek valljuk magunkat meg az a dolgunk,hogy imádkozzunk az ilyen becsapott emberekért,hogy kapjanak kegyelmet arra,hogy kijöjjenek a becsapós szektákból.

Ezt nem én mondom hanem az írás figyelmeztett!

Ilyen bűnök miatt sújt le Isten haragja az engedetlen emberekre.

Ezért öljétek meg magatokban a régi emberi természetet, és annak minden megnyilvánulását: a szexuális bűnöket, minden gonosz kívánságot és szenvedélyt, meg a gazdagság után való vágyakozást, hiszen az a bálványimádás egyik fajtája."

Kol.:3:5-6

Meg amúgy nem a démonoktól kell megszabadulni egy felismerésre eljutott embernek,hanem fegyelmezetten kell élnie távol tartván magát a bűnöktől. 

A hitgyüliben ezeket űzték és űzik is szerintem.

-önkielégítés démona,

-paráznaság démon,

-alkoholizmus démona,

/a felsorolás nem teljes./

De ha valóban az Isten Fiához vezetnék az embereket és hagynák,hogy Ő vezesse a tagokat akkor a felsorolt problémák se nagyon merülnek fel.

De egy ilyen tömegrendezvényen csak a becsapás meg a félrevezetés megy ami bizony lehet okkult is.

Ugyanis ha a tagokkal elhitetik,hogy ez a Krisztusi út!

Hitetés!

De te neked nem kell egyetértened velem.

Bocs a belevauért.

Előzmény: Báthory Ödönke (192381)