"Egyáltalán van-e olyan hely, ahol nincs?"
Nincs.
Mert Ő benne élünk, mozgunk és vagyunk...
Apcsel 17:28
A hitgyüliben történt csodák,gyógyulások,jelenségek forrási megkérdőjelezhetőek.
Az őrjöngés (ami a hitgyüliben is történt,vagy történik) nem Istentől van.
Hiszen Isten nem a rendetlenség,(zűrzavar) hanem a békesség Istene.
1Kor.:14:33
A kilencvenes évek elején a Folyondár utcai csarnokban N.S. az örjöngő tömeget egy beszólásra,egy parancs szóval leállította a folyondárban.
Személyesen tanusíthatom,mert ott voltam.
"A többezer ember pedig aki ezt önszántából elfogadja, azok nem okkultak, hanem simán megtévesztettek."
És mivel lettek megtévesztve,bablevessel?
"Akik maguktól megtapsolják a FSZA kivetített képét, Jézust pedig csak felszólításra. Akik többet hivatkozzák az AMASt, mint hogy Meg Van Írva. "
Ez bálványimádás,mely nem marad büntetés nélkül.
Nekünk akik hívőknek valljuk magunkat meg az a dolgunk,hogy imádkozzunk az ilyen becsapott emberekért,hogy kapjanak kegyelmet arra,hogy kijöjjenek a becsapós szektákból.
Ezt nem én mondom hanem az írás figyelmeztett!
Ilyen bűnök miatt sújt le Isten haragja az engedetlen emberekre.
Ezért öljétek meg magatokban a régi emberi természetet, és annak minden megnyilvánulását: a szexuális bűnöket, minden gonosz kívánságot és szenvedélyt, meg a gazdagság után való vágyakozást, hiszen az a bálványimádás egyik fajtája."
Kol.:3:5-6
Meg amúgy nem a démonoktól kell megszabadulni egy felismerésre eljutott embernek,hanem fegyelmezetten kell élnie távol tartván magát a bűnöktől.
A hitgyüliben ezeket űzték és űzik is szerintem.
-önkielégítés démona,
-paráznaság démon,
-alkoholizmus démona,
/a felsorolás nem teljes./
De ha valóban az Isten Fiához vezetnék az embereket és hagynák,hogy Ő vezesse a tagokat akkor a felsorolt problémák se nagyon merülnek fel.
De egy ilyen tömegrendezvényen csak a becsapás meg a félrevezetés megy ami bizony lehet okkult is.
Ugyanis ha a tagokkal elhitetik,hogy ez a Krisztusi út!
Hitetés!
De te neked nem kell egyetértened velem.
Bocs a belevauért.