Arthur Philip Dent Creative Commons License 2016.05.12 0 1 49847

Győrben biztos van. Itt Pécsett is van,de elég sok sajnos a várakozó. nekünk a kórházi szociális munkás intézett mindent. Először az áőolásiba került be -ott volt térítési díj 3.000 ft/nap, majd nagyon hamar átvitték a hospise részlegre, mert éppen lett hely. Ott viszont már nem kellett fizetni. A morfiumnál sokkal erősebb fájdalomcsillapítokkal dolgoznak, ezek már szintetikus ópiátvegyületek, ÉN a nagy hasi műtétemkor kaptam morfiumot, szépen tekergettem is az adagoló gombot, de az nem okozott semmi rossz mellékhatást. Csak elmulasztotta a fájdalmat és aludtam.

apumnak Fentanylt adtak. Nyilván egy erős szervezetet nem öl meg, de neki, már annyira gyenge volt a szíve, hogy egy nap alatt vége is volt mindennek. És ez bizony aktív eutanázia. Amiért én nála hálás voltam. :-(

Na, de a lényeg, hogy tényleg érdemes megkeresni a kórházban, klinikán a szociális munkást és jól kifaggatni a lehetőségekről. Ő nem fogad el ajándékot de pénzt sem. az etikai kódexük tiltja.  Igen érdemes felkészülni a legrosszabbra is, aztán jü esetben nem lesz rá szükség.

Na, ölellek, és gyógyulj!

Előzmény: Kipinyányi Monyó (49835)