help_kene Creative Commons License 2016.05.09 0 0 3848

szia, köszi a hozzászólást!

 

Ha valóban csak a főzéskor, zuhanyzáskor felgyülemlett pára jelenti a problémát, akkor első lépésben vegyél egy páraelszívót a konyhába, meg egy időzíthető elszívó ventilátort a fürdőbe.


ez mitől jobb, mintha lenne egy páramentesítő gép? És az napközben be lenne kapcsolva (mikor nem vagyok otthon?) csak kérdem, nem értek a témához... Vagy ez az? bocs ha hülyéket kérdek. :)

 

Hygrométerből én minden helyiségbe vettem egy Millenium MN9311-et. Anno a Tescoban cirka 1000 Ft-ba került, aztán egy időre eltűnt a polcokról. De nemrég újra lehetett kapni náluk.

Ok, köszi erre rákeresek.

 

A törölközőszárító radiátor jó dolog, de az elsősorban arra való, amire a neve is utal; meg esetleg kiegészítő fűtésre.

Fóürdőszobába mást mit tudnék feltenni ami befűtené a helyiséget?

 

előre is köszi a segítséget.

 

(ki tudok fizetni 5 kilót a hőszigetelésre nem ez a probléma. Csak nem hiszem, hogy ettől meg fog oldódni a dolog, mivel alulról és felülről is hül a lakás.... Ha többet fűtök és melegebb van az hatékonyabb lehet nem?

 

mondjuk a gázra elköltök télen 20 ezret egy hónapban. ha 30 lesz, még akkor is az a plusz 10 ezer ha hozzá márem az 500 ezerhez, akkor 50 hónap alatt hozná be az árát... az 4 év. Meg ezt megcsináltathatom akármikor. miután a szellőztető meg a párátlanító már ki lett próbálva... Lehet, hogy nem is fog kelleni.

 

öt kilót azért nem költök el ilyen könnyen.

Előzmény: Petya79 (3844)