Foresh Creative Commons License 2016.05.04 0 0 6

elég kendőzetlenek vagytok

 

Tanácsot kértél, nem üres rizsázást.

Elfogadhatod, jóval nagyobb és bölcsebb tapasztalattal bírok, még ha nem is tetszik és nem azt olvastad vissza amit szerettél volna. Mert ha így lenne akkor ezt a topikot sem nyitottad volna soha....

 

 

Nem szeretném lecserélni.

 

Az egy dolog, hogy te mit szeretnél, ő már valójában lecserélt téged.

 

Ha ez van 1 év kapcsolat után mi lesz veletek később? Húzd ki fejed a homokból és lépj tovább. Amíg nem lesz meg a másik csaj addig tartsd meg ezt éjszakára. Remélem nem csillagvizsgálás a hobbija:-)

 

Ez így megy, és így a legkönnyebb neked is.

De ha szenvedni akarsz akkor várj még, majd kimondja ő, hogy vége, amikor megőrösödik az ő új kapcsolata :-)

 

Mert a nő, akkor hagy el, hamár ott másik kan biztosra. 

 

Ha vársz, csak saját magadnak okozol még több és még több szenvedést.

 

Nem bántás képpen mondom és nem is személyeskedésből, hanem segítségből és hogy tisztán láss, te olyan pipogya vagy, hogy az a legnagyobb csoda, hogy eddig is húztad a csajnál :-)

 

A nőnek férfi kell és nem kisfiú papucsban, hacsak nem ő szülte. Nem 30 körül, de már 18-tól.

 

Szóval légy férfi és menj csajozni!!! Ne is tagadd!!! Ha ennek a csajnak csak egy picit is számítasz és meglátja, hogy más csajokkal is beszélgetsz, ismerkedsz elfog gondolkozni, hogy mi fontosabb számára. A hobbija vagy te.

 

Ha a hobbija, akkor örülj, hogy kiderült a rangsorban elhelyezkedő pozíciód.

 

Ha te, akkor harcolni fog érted. Ha nem harcol, akkor döglött az egész kapcsolatotok..... és semmi, de semmi értelme már.

 

Csak gondolj bele, nem jobb kisírni magad egy olyan lány vállán aki tud szeretni és odafigyel rád, mint kispárnádon gyedül? Na ezért menj csajozni, csak nyerhetsz vele! Nincs vesztenivalód, ha eddig figyelmesen olvastad felvázolt tanácsaim. 

Előzmény: Kawa ZZR400 (5)