mormota50 Creative Commons License 2016.04.30 0 0 416

Én is most találtam rá erre a topicra. Valaha én is ott koptatta, az iskola padjait és büszke vagyok, hogy Takács Éva néni volt az osztályfőnököm 1964-1968 között. Ahogy itt olvasgatok eszembe jutnak régi tanáraim, akik megpróbálták a tudást belénk tölteni. Volt hogy több, de előfordult, hogy kevesebb sikerrel. De a kamaszok sem egyformák. 

2008-ban az érettségi találkozónkon osztályfőnökünk még ott volt. Az iskola épületében tartittuk a találkozót és A gondok aki beengedett akkor minket volt politechnika tanárunk volt. 

Barátosiné - kémia, Jablonkai - biológia, Szondy - fizika, Sövényi Aladár - magyar, Heitz Mária - orosz, Nagyné - francia, Dr. Abszinger Gyula - ének (madáááár bele rúgok a nadrágodba, amikor benne vagy), és persze nem utolsó sorban Éva néni az osztályfőnök. Ibosné ugyan ben tanított, de volt szencsém (vagy inkább  szerencsétlenségem?) hozzá az érettségi vizsha során. Színházterem van róla elnevezve ha jól emlékszem a második emeleten.

Pár éve a lányom telefonált, hogy előző nap színházban volt, az Abigélt nézte meg és a diákokat a Petőfi gimi diákjai játszották. 

Szerettem volna néhány fotót is ide tenni, de persze most nem találom. Ha meglesz, akkor pótlom.

Előzmény: gyvelholm (386)