___Szabó_Gyula___ Creative Commons License 2016.04.29 -7 0 18891

Tegyük tisztába a dolgokat.

A Kihalt Laktanyák Facebook oldalt Schultz András alapította Benedek Leventével. Én nem túl rég csatlakoztam a csapathoz. Az oldal névválasztása nem véletlen. (előzményekhez hasonló dolgok évek óta jelen vannak itt- mondom ezt kb itt kb. 10 éves jelenlétemmel- bár pont ezen dolgok miatt sokáig nem szóltam hozzá itt a dolgokhoz ).

Mi vállaljuk a nevünket, nem bújunk nicknevek mögé. A mi oldalunk valóban közösségi, nem kiutálni akarjuk aki hozzászól valamihez nálunk, legyen akár profi szakértője a dolgoknak, vagy csak lelkes amatőr.

Kedves Jotik. Ne bánd, hogy osztottad itt Levente blogját, tedd máskor is nyugodtan.

Azon kívül tényleg sok szeretettel várunk mindenkit az oldalunkon, akár olvasóként, akár hozzászólóként, akár fotóinak megosztójaként, hisz pont ezért vagyunk közösségi oldal.

Mi nem állítjuk, hogy mindent tudunk, hisz nem is (főleg én). Mi szívesen veszünk minden építő jellegű kritikát. És végezetül , ami nagyon fontos: mindig tiszteletben tartjuk más szellemi alkotását (egyesek állításával szemben).

Tisztelettel Szabó Gyula

Előzmény: hadsz (18887)