Renike85 Creative Commons License 2016.04.18 0 0 18007

Én is azt vallom hogy ezt a betegséget csakis belsőleg lehet hosszabb távon tünetmentesìteni. Én is próbálkoztam már nagyon sok kenőccsel, krémmel.

8 évig kentem magamra a szteroidos kenőcsöket. A hatásuk mindig csak ideig-óráig hatott. Az én psorim legalábbis nagyon makacs....kb másfél-két havi kenegetés árán tudom rendbehozni a bőrömet...ami hogyha abbahagyom a szteroidos kezelést 2 hét alatt sokkal gyulladtabban ugyanúgy elborít. 

Ezért úgy döntöttem nem használok szteroidot. 2 éve már nem is teszem...csak nagyon ritkán egyszer-egyszer amikor már elviselhetetlen fájdalmaim vannak.

Láttam hogy viskuráltatok a psorifixről..de még használható, reális véleményt nem kaptatok. ( Úgy értem még nem láttam senkit itt aki megrendelte és úgy véleményezte...nos hát èn megtettem.) Egyébként szerintem a psoris, nem szterós krémek között most ez a legjobb. Kb másfél hete használom...csodákat nem tesz....de nagyon szépen leszárítja és vannak foltok amiket nagyon szépen kezd eltüntetni. Szóval sztem nem rossz........

Én még ajánlom nektek a Dr. Lukács féle kék kenőcsöt ...a Dr. Lukács féle psoristop krémet aminek már bőrpuhìtó a neve. És még a psoratibex is jó csak nagyon kevés és rohadt drága..de használt...legalábbis nekem.

Ezeket szeretem mert nincs bennük sztero...addig kenhetem amig csak akarom.