Alesi320 Creative Commons License 2016.04.16 0 0 24875

Meleg indulasi problemahoz egy-ket tanacs, aztan vagy megfogadod, vagy nem :)

En ugyanigy kezdtem az elozo motorommal, eloszor hosszu indulas, aztan nem indulas, aztan go szerviz. Atneztek, es az volt a diagnozis , hogy csereljun ki mindent a gyujtasban, az akksit, sot meg az amugy gyors oninditomat is egy ugyanolyan gyorsra, mert allitolag az lassu. Nem lett valtozas. Alapjarat ingadozas nekem is volt, klima nelkul csak olyan 100 korulit esett le neha-neha, es remegett mint allat, mert a motortartoim nincsenek mar a helyzet magaslatan. Klimaval egeszen 600ig fiulladt vissza, onnan 1500ra fel korrigalas, majd megint le es igy tovabb. Vegul motorcsere lett a tortenet vege, azota poccre indul, es eltunt a remegeses ingadozas is teljesen.

A melegen nem indulas lassu oninditoval sem normalis, kiveve persze, ha az onindito mar az utolsokat rugja. Lapozz vissza, SV4EVA es en is linkeltunk be videot, hogy indul az autonk, igaz ezek gyors oninditok, de ez lenne a "normalis". Ha gyenge a kompresszio, es tenyleg az elso ondinditod van, akkor max. elrejteni tudod a hibat egy idore, de nem sokaig...

Szoval a tanacsom az, hogy meress egyet, es utana kezdj kicserelni mindent, amikor lathato, hogy van ertelme. Es ha az a valaki, akinel meretsz, azt mondja az 5-6 baros ertekekre, hogy ezek jok, ne higyj neki :))

CD-lejatszo: en jol besz*pattam magam a lejatszoval, mert nem tudtam, hogy ez CD taras, es csak nyomkodtam befele a lemezt, nem tortent semmi. Elkonyveltem, hogy ez van, nem muxik, aztan egyszer veletlenul jottem ra, hogy hosszan kell nyomni a load gombot a betolteshez :) Csak otletkent mondom, de lehet, hogy Te nem vagy ilyen hulye, mint en :)

Előzmény: PengeBoris (24872)