Alfrédi ez is Creative Commons License 2016.04.11 0 0 1349

Tudod nagyon szeretném, ha versenyeznénk abban, hogy melyikönk hólyagja éppen mennyit bír magàba fogadni.  Hú, Gitta, ez fantasztikusan izgalmas lenne.

Nem tudom jelenleg ki lenne a dicső nyertes.

Én életem csúcsformájában egyszer tudtam visszatartani 1680ml-t. De mostanában nem tudom annyira visszatartani, mert kevesebb alkalmam nyílik a gyakorlásra.  1550-nél többet régen mértem már.

Szóval lehet veszítenék ellened, de nem adnám magam könnyen és azt is számításba kell venni, hogy egy Veled való közös versenyben nagyon motivált lennék, az tuti. Nwem szeretnék kikapni ellened, az milyen blamázs lenne..?..…  :)

Én nagyon szeretném, ha megmérkôznénk.

 

Gitta, szerinted hol lehet lehet a befogadóképességünk határa? A 2-l-ig képesek lennénk eljutni nagy kitartással? Te képes lennél eljutni addig, hogy érzed?

 

Tudod mit?  -  Rendezhetnénk olyat is, hogy könnydén, elegánsan viselkedve ki milyen hólyagtelrségig képes eljutni? - Tudod,, mikor el kell hitetni mindenkivel, hogy nekünk egyáltalán nem is kell pisilnűk…  -  Pedig dehogynem......   - Eppen csak a határainkat feszegetjük.  :)

Előzmény: Weegitta1 (1347)