Sishee Creative Commons License 2016.04.09 0 0 123

Szia!

 

Először is nagyon köszönöm a munkádat, mert az emúlt hetekben nagyon rákattantam az oldal használatára, iszonyat jó funkciók vannak benne (pl. rövid link készítése vagy GPX mentés).

 

1. Egy bugriport jellegű dolog, bár lehet, hogy nem bug. Adott a következő helyszín:

 

http://goo.gl/dPHJX7

 

Útvonal az lenne, hogy Loparnál leszállunk a kompról, áttekerünk Rab-ba, ott megint kompra szállunk, Novaljában pedig leszállunk, onnan pedig bringával tovább. Na, ezt az istennek sem hajlandó összefüggően megcsinálni, a probléma pedig talán térképhiba lenne? Mert a próbálgatásokkal arra jutottam, hogy a novaljai kikötőnél lehet a gond:

 

http://goo.gl/IPp2Tl

 

Amennyiben Rab után a "Trg Loza" részre kattintok, akkor szépen betervezi a kompátkelést. Amennyiben ezen kívül - akár már a Riva - sétányra, akkor Rabból kikompol a szárazföldre Stinica felé, majd a szárazföldről Priznánál jön vissza a komppal, és úgy jön Novaljába. Itt olyan szinten akad meg valamiért az útvonaltervezés, hogy ha Trg Lozáig be is tervezi a kompot, de utána következő pontnak a Rivát adom meg, akkor inkább visszamegy Rabba, ki a szárazföldre, majd vissza. Erre van valami ötleted, hogy miért csinálja?

 

2. Az internacionalizálódást volna mód folytatni? Mert mostanában a az osztrák bringautakat nézegetem, és nagyon sok egyelőre nem kezelt országot (Dél-Németország, Észak-Olaszország) érint, például Drauradweg, Donauradweg. Szóval volna mód kibővíteni Dél-Németországgal, Svájccal, Liechtensteinnel és Észak-Olaszországgal a térképet, hogy a határokon átnyúló bringautakat is tudja kezelni?

Előzmény: dap78 (75)