Alfrédi Creative Commons License 2016.04.08 0 0 1342

Szia Neriya!

 

Nagyon örülök, hogy idetaláltál!

 

A történeted nagyon tetszett.Sokféle jó érzés árasztott el amikor olvastam. Beleképzeltem magam hősünk helyzetébe és nem lehet kérdéses, hogy szívesen elviseltem volna azokat az édes kínokat, amiket neki kellett "elszenvednie".  :)

Álmodoztam én is hasonló helyzetekről, amikor egy nő uralma alatt tart engem, az ő döntésétől függ, hogy mikor mehetek ki wc-re, és valamiért a nő késlekedik sokat, hogy úgy döntsön, hogy kienged, bár tökéletesen átérzi a helyzetemet, de hajthatatlan, és látja hogy szenvedek, látja dudorodó hólyagomat, de mégsem enged ki, teszteli a határaimat, próbára teszi tűrőképességemet.

De biza meg is lepődik azon, hogy mennyire bírom, nem pisilek be, hiába itat és gyötör és nem enged ki....  :) Ez izgalomba hozza a nőt, hogy meddig bírom még ki és tovább itat és vár, kivárja mi lesz ennek a vége....  :)

Szóval szívesen fantáziálok ilyesmiről....

 

 

Neriya.  -  Kíváncsi vagyok, hogy sikerült-e elaludnod pisilni kellősen tegnap este?  - Tudod én nagyon élvezem mikor egy lánynak pisilnie kell és tartogatja mert nem mehet ki, vagy lustaságból tartja vissza vagy pedig direkt élvezetből, mert élvezi a telt hólyag feszülését és, hogy záróizmaival szorítania kell a kijönni akaró pisijét.

Ezek nagyon izgi dolgok szerintem. Szeretem mikor egy lány visszatartja és azt is, mikor én tartom vissza. És szeretem egy lánnyal kibeszélni a témát minden oldalról, kötetlenül.  :)

 

Remélem fogunk sokat beszélgetni! 

 

Szia!

 

Előzmény: Neriya (1341)