Maule Creative Commons License 2016.04.06 -1 1 12428

3 het sziguru az nalunk reggel turmix. Magtej, sotetzold levelek, ananasz, mango, vagy barack turmixolva, cask folyekony. Chia vagy lenmag. Ez a zold. Piros: malna, afonya, mandulavaj, magtej, hozza az omega magok. Sarga: sarga gyumolcsok, sarga porok. Lucuma, pl. plusz a magok. No kave. Semmi szilard etel. Ebed zoldsegek es zoldsegek, kis barnarizs, vagy quinoa, hal. Itt lehet buveszkedni. Vacsi megint folyekony: csak fott zoldsegekbol kremleves, max kokusztej hozza. http://www.cleanprogram.com/ hagyd ki a reklamokat, csak kerulj el a web oldalra, olvass jo tanacsokat, ha megy angolul. Ebedre lehet csomagolni, szulokkel is lehet beszelni, hogy pl parolt sok zoldseg es csak parolt csirkemell. Ha egyszer vegigcsinalod a 3 hetet, raerzel majd te is.

Kefir-joghurt-tej- mar a szaga is savanyu nekem ezeknek. Egy falat etelbol, es erzem a savanyu, rothadashoz hasonlo izt. 6-7 eve nem eszem ilyet. Tojassal nincs semmi baj, maradjon resze etkezesednek, de probald ki azert a 3 hetet nelkule. Hus is ugyanigy, ha enni kell, egyel bor nelkuli kapirgalos csirkemellet, mertekkel. Inkabb zsiros, melytengeri halat, ezzel a betegseggel, lazacot, pl. Tonhal is jo, de abban annyi sok a higany, hogy csak max havonta 1x.

Probalj glutenmentes lisztekbol kenyerkeket, es inkabb barnarizs, mint buzateszta.

En nem tudlak elinditani ezen az uton, csak max javasolhatom, a te dolgod az elhatarozas, a nekiallas. Olvasni kell, meggyozni magadat, hogy ez talan segit, es igy nekiallni. Amig tobb a "nem", a nem en ezt nem tudom, addig ugyse fogsz valtoztatni. DE ha eleget olvasol, pl fenti linken, neki fogsz allni. Mi is pont igy kezdtuk. Udv!

Előzmény: Forrest76 (12427)