Törölt nick Creative Commons License 2016.04.02 0 0 167799

Megválnék ki nem használt őrlőimtől

Compak K6, egyadagos őrlésre konfigurálva, gyönyörűen felújítva. Kb 2 éve vettem, akkor a legapróbb részekig szétszedve, felújítva (ld: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=128879877&t=9014122), szinterezve, új kések, stb. Azóta alig használva. Orphan Espresso egy adagos alu babtölcsér. Minden alkatrész megvan a presszó üzemmódhoz is (babtartály, automata utánőrlő, adagszámláló, vicctamper), bár az eredeti babtartály kopottas. Irányár 70 000,- Ft. Itt ugyan mindenki ismeri a tipust :-), de azért leírom: komoly vendéglátóipari őrlő, kb. a Mazzer Super Jolly kategóriája.

Mahlkönig Vario, eredeti dobozában, minden hozzávalóval. A gép működik, de én nem tudok vele újhullámos "zöld"kávéból elfogadhatót presszót darálni (mást meg nem iszom). Nem tudom, hogy a gép rossz, nincs beállítva vagy én vagyok béna, de nem is akarok foglalkozni ezzel. Úgy adom, hogy esetleg hibás. Az ára ennek megfelelően 45 000 Ft garancia nélkül, úgy ahogy van. (Vagy:  1 nap visszavételi garanciával 65 000,- Ft.) A kis állító pöckök elég könnyen kijönnek a helyükről. Új ékszíj és új fém ékszíjtárcsa.

Az árak irányárak, a gépek Budapesten megtekinthetőek, az e.mail-em nyilvános.