Arris Creative Commons License 2016.03.27 0 0 6385

De ha nem megyek vele akkor nem ráér a szíjcsere? No de akkor minek veszek kocsit ha nem megyek vele? Mert amikor mennék valahova senki sem ér rá. Nekem ez pont elég.

Vidékiként fizetnem kell dugódíjat?! Mármint, hogy ki a geci találja ki ezeket a dolgokat? Ólmot a képébe! Lepra egy ország, a fele zsebpénzüket az autósok lenyúlásából akarják rendezni...

Értem én, hogy ennek nem örülnek az emberek, csak tenni sem lehet ellene.

A teljesítményadó kb 12ezer, egyszer fizetem ki egy évben, belefér. A benzin? Helyben vagyok, nem megyek mindenhova kocsival. A biztosítás nekem kb 9ezer negyedévre megbírom.

Hát igen a spórolás nem megy vlmi nagyszerűen, de pont egy éve feküdtem rá komolyan a férletételre ezért járok most kb 600nál. Ezért is furcsa ha azt mondod, hogy ott tartok ahol az elején mikor először olvastál. Anno az volt a hiba, hogy H Astra-t akartam és nem gondoltam a G-re, hisz a mostani lehetőségemhez mérten nem tudom elérni a több mint 1 milliót, vagy csak sokára. Na de akkor csak tervezgettem a pénzem meg folyamatosan gyűlt és most ott vagyok ahol már közel az autó.

Amennyiben még több pénz kell munkahelyet váltok. Ez egyébként úgy érzem elkerülhetetlen lesz egy idő után ahogy meg lesz az autó.

Tudod az a baj, hogy mást se teszek mint, hogy folyamatosan ezen gondolkodok és már már az őrület szintjére sodor ez az egész hajcihő. Mennyivel jobb lenne ha még csak most kezdenék el gondolkozni rajta, hogy ideje lenne egy kocsinak mikor már pénzemnél vagyok.

Könnyen meglehet, hogy kívülről ez ilyen kamikáze akciónak tűnik és lehet, hogy az is, de legalább történik valami és sodródunk az árral.

Tudom ez pont olyan rosszul hangzik mint ha belegondol az ember :D

Előzmény: DN3 (6384)