kibehalt kakukk Creative Commons License 2016.03.26 -1 7 349675

Bántalmazott férfiak

Igen, férfiak is lehetnek áldozatok. Lelki terror, időnként pedig fizikai bántalmazás is kijut nekik. Viszont ki kell jelenteni, nem a gonosz nők áldozatai a szegény, ártatlan, angyallelkű férfiak. Legalábbis általában. Elhúzódó konfliktusok, megoldatlan negatív játszmák[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

 

És egy komment:

 

Klarissza702016.03.26. 09:52:24Sajnos a mi családunkban is rettenetesen erőszakosak a nők és a férfiak gyengék.Nagyanyám igazi hárpia volt aki miatt nagyapám többször öngyilkos akart lenni. Nekem gyerekfejjel fájt ahogy a mama megalázta, bántotta, oktalanul rágalmazta a papát, holott a papa tartotta el őt és 3 lányukat, a mama soha nem dolgozott. A végén már kenyéren és vízen tartotta nagyapámat,hideg, fűtetlen szobában.De a nagyapám szerette haláláig. Azonban a mama csak kényszerből ment hozzá, mert szülei erőltették.Anyám a szeretetlen légkörben narcisztikus hajlamú lett és ugyanígy viselkedett apámmal és velem is. Az öcsém tönkrement mentálisan és szerencsére még idejében elköltöztem otthonról.Máig zsarnokoskodik, uralkodik az anyám,akit ki kell szolgálni,körül kell rajongani, különben iszonyú patáliát rendez,vagy betegségbe menekül.
Igen, van hogy a nőket bántják a családon belül,de sajnos én pont a másik oldalt tapasztaltam meg,ahol a nők a szadisták. Szerencsére én nem lettem " beteg" és nem örökítem tovább ezt az idegbeteg, mániás viselkedést!! De nagyon sajnálom aki nem tud átlépni egy ilyen nehéz helyzeten!!Valóban nem könnyű,de muszáj kilépni belőle!!