NS Jocek
2016.03.21
|
|
0 0
13272
|
Lakásfelújításhoz kellene a gyüjtemény ára!és úgy gondoltam hogyha már meg kell válnom tőle meg talán később helyem is nagyobb lesz (a muszájköltözés miatt) akkor hogy mégis legyen valami akkor az legyen kidolgozottabb és tudjon többet mint az N ,meg a mostani asszony (nagyon remélem a végleges :-) ) beleegyezett hogy a betegségem miatt visszaigényelhető 5 évnyi adóbol egy évnyit erre áldozzak igy arra gondoltam hogy meglepem magam egy ilyennel:http://www.modeltrainstuff.com/MTH-HO-80-2300-1-GE-Dash-9-Diesel-Engine-NS-p/mth-80-2300-1.htm
Ez szerintem szinte a seggkinyalós kategória legallábbis ahhoz képest amit N-bemeg lehet valósítani!
Szóval elég nagy áldozat megválnom a flottámtol de az árábol sokmindent meg lehetne csinálni a ház körül!
Igaz nem kevés pénz átlagember viszonylatba az a dash 9 de a költözés miatt kimaradt a szülinap meg a karácsony is szal így már kicsit jár ez nekem úgy érzem!
Lényegébe megválok a flottától de mégis lesz valamim ami azért nekem már úgymond az álom kategória!
Gyűjtemény nem lesz belőle mostanába de megelégszem egy mozdonnyal meg pár kocsival és pár méter sinnel amin lehet tilitolizni! |
Előzmény: cargokill (13263)
|
|