Paiva Creative Commons License 2016.03.20 0 0 5798

Sziasztok!

 

Engem a Szent Rókus Kórházban műtött Dr. Hornok László sebész/proktológus. TB-re ment az egész (és nem vagyok budapesti lakos). Ajánlom mindenkinek, aki nem tud magánrendelőbe menni, nagyon elismert orvos ezen a területen és kedves is. Én elejétől fogva megbíztam benne és sose éreztem kellemetlenül magam. Nekem III. stádiumban lévő aranyerem volt, de tünetmentes. Sosem fájt, sosem vérzett, csak teljesen kifordult és semmitől sem húzódott már vissza. A műtét utáni első 20 óra kegyetlen volt, nagyon durva fájdalommal jár ez tény. De ha én huszonéves lányként kibírtam mindenkinek ki kell bírnia!:D 6 hét telt el a műtétem óta, de 2 hét után már semmi fájdalmam nem volt.

Arról tudna nekem valaki valamit mondani, hogy ezek a műtét utáni csomók (ödéma) mikorra múlnak el teljesen, ha egyáltalán elmúlnak? Voltam már 2x kontroll vizsgálaton és kérdezgettem erről az orvost, azt mondta hogy vissza fognak húzódni. Kisebbek is lettek, szóval alakul a dolog, de nagyon félek hogy nem múlnak el teljesen.

Ha valaki szeretne még valami infót pl a kórházi ellátásról (kifogástalan volt) vagy a műtétről, a vizsgálatokról akkor írjon nyugodtan, szívesen válaszolok:)