cry53 Creative Commons License 2016.03.16 -4 4 22399

Szia :)

A lelkesedésemet nem tudod elvenni, hidd el, hisz próbálták már, de még bennem van a látni/tudni/érezni stb. akarás. :) Hisz nem azért megyek mert muszáj, hanem mert szeretnék. Nyilván nem fogom szó szerint magam mellé dobni a csomagokat és tátott szájjal bámulni Rómát. :)) Főleg nem Termininél, hisz nem is ezt írtam (: "csak azt a fröcsögős - megérkezem a Terminihez és rögtön elájulok részt hagyjuk el, mert ez nem valódi" ). De azt hiszem bámulni fogok. Mert olyan-számomra-érdekes, esetlegesen szép dolgokat fogok látni, amit még sosem láttam....és itt nem a katonákra, zsebtolvajokra, hajléktalanokra,piszokra vagy akármi más negatívumra gondolok. Tény és való, mindenhol van. Igazad van, hogy nem lehet nem észre venni. De ha ezek zavarnának (mármint az egészségestől eltérően), akkor el sem mennék...de nem csak ide,hanem sehová. Azért köszönöm, hogy ezt is megosztottad velem (bár már olvastam ezekről a dolgokról), hisz erre is fel kell/lehet készülni :) Nincs tökéletes város, nem is várom el Rómától sem , hogy az legyen. De ha keres az ember, mindenhol talál valami számára tökéleteset...és én ezeket szeretném megnézni...:)

Remélem semmi rosszat nem írtam. Nem akarok megbántani semmivel senkit.:)

Előzmény: K2P (22387)