gonczollaszlo Creative Commons License 2016.03.14 0 0 46688

Hát, nem tudom... Szerintem nincs általános tanács, amit itt lehetne adni előre, látatlanban.

Utólag persze mindenki okos, nálam is csak hümmögtek az átvevők, hogy "ezt-meg ezt is másként kellett volna" de igazából nem volt releváns.

(Az egyébként két külön védőcsőben vezetett + és  - DC vezetékeket sorban egyesítették egy-egy védőcsőben. Az átvevők szerint ezeket külön védőcsőben, de lagalábbis külön vezetékkel kellett volna vezetni, de ez végül be sem  került a jegyzőkönyvbe. Gondolom, mert egyébként hótmindegy, hogy rögtön a találkozásuknál vagy csak közvetlenül az inverter előtt 'egyesülnek'. Így spóroltak néhány fm gégecsövet meg derótot. Nem hiszem, hogy más, pénzügyileg érdekelt vállalkozó másként csinálta volna)

Összességében én tényleg csak annyit tudok javasolni: inkább arra figyelj, hogy legyen vizük (inni), biztosítsd a tárolási és mozgási területüket és ki legyenek kötve a tetőn :). (Ezutóbbit főleg úgy tudod elérni, ha rendszeresen kimész fényképezni "megörökítendő a folyamatot". :) )

Előzmény: Törölt nick (46677)