martoneckyneanita
2016.03.14
|
|
0 0
207
|
Nekem Dr. Kovács András végzett el ilyen (és másmilyen műtéti - hasplasztika- beavatkozást is ) a Honvéd Kórházban. Nagyon sokáig keresgéltem ,míg megfelelő emberre találtam. Ami tetszett, hogy nem csak plasztikai sebészeti,de bőrgyógyászati tapasztalata is van. Barátnőmet is ő műtötte, így jutottam el hozzá . Szerda délután rendel 15-17 ig azt hiszem a magasföldszint 37 ajtó alatt a Róbert Károly körúti telephelyen. Az arcomon ,és hátamon is voltak anyajegyek ,ráadásul elég nagyok, mit ne mondjak , így 6 hónap után szinte még az öltés nyoma is alig látszik . Belső varrás technikát alkalmazott azt hiszem, igy nincsenek keresztöltések, mint a férjemnek ,akinek sebész csinálta egy évvel ezelőtt. Természetesen TB s műtét volt , de lelkiismeretesebben dolgozott, mint bármilyen magán plasztikai sebész. Nagyon segítőkész volt végig. A váróban sok "érdekes" ( orrtumor, óriás anyajegy, rosszindulatú daganat) műtéten átesett beteggel beszélgettem, míg vártunk, mindenki nagyon elégedett volt . Én őt ajánlom. |
|