mtb Creative Commons License 2016.03.06 0 0 51745

Gratulálok! Na én is pont olyan vagyok, mint akikről írtál, le sem tagadhatnám...:) Először is 4 év után először nem mertem nekimenni a HARD-nak (1.rinya: 2x futottam hegyekben 5 hónap alatt, ez akár nyomós érv is lehet). Maradt a FUN RUN, még leírni is mókás, 35 km vidámság. Persze azt is meg kellett gondolni erősen (2.rinya: 2 hónapja fáj a bal bokám-achillesem, hol jobban, hol kevésbé, mi lesz velem?). Tehát így mentem neki ennek a szombati napnak, de még az időjárás-talajviszonyok sem hagytak nyugodni (3.rinya: jaj mi lesz ha szakad az eső, túrhatjuk a sarat, talán mégse kéne menni...). Aztán már a rajt előtt újabb kétségek, miután már ketten kérdezik meg, hogy nem fogok fázni egy szál hosszú ujjú felsőben? (4.rinya: tényleg, nem fogok fázni?). 

Na mindegy, végre eljött a rajt, a sötét gondolatok elillantak, már csak futni kellett. Partner is akadt, egy debreceni futótárssal szinte végig együtt haladtunk. A bokám fájt ugyan, viszont nem esett, sár sem volt sok, és nem is fáztam. A pályán töltött idő 3 óra 43 perc, abszolút 4.hely (az eredménylista még hibás, 3.-nak mutat).

Na ennyit a rinyálásról...:) 

Előzmény: allez zserzseli! (51743)