aposzám Creative Commons License 2016.03.05 0 0 119

Jó régen kb. 33éve Gödöllőre kerekeztem vagy 6 esetben is a Hév mellett, és végig volt kerékpárút, vagy járdás folytatás. Egyszerű tanácsot kaptam első alkalommal: Menjek a Hév mellett, és simán odaérek akár a végállomásig is! Jártam arrafelé akkor többször, kimentem az Agrártudomány egyetem melletti úton egy kertészeti árudáig is.
Csakugyan elsőre oda jutottam.
De most a Google tervező közölte nem lehet útvonalat találni.
Elindultam a magam emléke szerint, vagy eltévedtem, vagy megszünt a kerékpár közlekedés:
Most
eljutottam a Szabadföld úton Isaszeg felé egy temetőnél elágazó föld útig, ahol megszünt a kerékpárút. Márpedig 71 évesen kétsávos túl-forgalmas autópályán nincs ingerem lépésben felkapaszkodva az emelkedőn tovább menni! Mert ideges autósokat heccelném fel akaratlanul.

 

Más
Útvonaltervező.hu valami alsórendű úton küldene, amiről sejtem hogy városi keskeny gumival járhatatlan földút lehet.
Ez Rákospalotai határúttól Csömör, Árpádföld, Mogyoród, Szadai út után alsórendű út, majd Vadászház út, feltehetően több olyan résszel, ahol csak széles gumikkal lehet jó esetben közlekedni!

Vagy 10 éve Fót külső felé ez az útvonal tervező
bezavart az M3 alá épített beton vízátfolyásba, ahol ugyan átfértem, mert vakító szárazság volt, de kiderült, hogy kb. 1 kilométerrel odébb az akkor még létezett Cora felé volt normális átjárás akár autóknak is.

 

Tehát vagy emlékezetem megcsalt, és eltévedtem, vagy tönkre tették az útépítők a közlekedést?

Ténylegesen vagy az országúti halál vagy az iszapos földutak között lehet választani?