Alfrédi Creative Commons License 2016.02.29 0 0 1324

Kérdezted, én mit találnék ki a lánynak.

 

Mit szólnál, ha Te lennél az a szerencsés és profi testépítőként :)) egy versenyre lennél hivatalos. Ám verseny előtt látnád a tükörben, hogy nem elég víztelen a tested, talán mert túl sok sótvagy cukrot fogyasztottál és vizet ittál. 1 órával a verseny előtt Ijedten próbálnád helyrehozni a helyzetet azzal, hogy beveszel pár vízhajtó pirulát. Mivel van mit kihajtani, elkezd kimenni belőled a sok folyadék. A készülődés miatt el is felejtkezel arról, hogy érdemes lenne kimenni még a mosdóba. Majd jön a mérlegelés és a versenyzők kivonulnak a színpad közelébe. Ott ki van alakítva egy helység, ahol a versenyzők felpumpálhatják magukat kondigépeken tükör előtt és bekenhetik magukat barnító krémmel. WC-t viszont nem helyeztek el ott a közelben csak a távoli öltözőben, ahova viszont a verseny előtt már nem szabad visszamenni.

Miközben éppen felpumpálod izmaidat érzed, hogy eléggé telni kezd a hólyagod, amit 5 perce még nem éreztél. Aggódni kezdesz emiatt, tudod a vizhajtó műveli ezt, de úgy hiszed 20 per múlva vége is a versenynek, addig nem lesz semmi baj. Ám telik az idő, nem szólítanak titeket a színpadra, csúszik a szervezés valami miatt. Ám ekkor már nagyon kell pisilned, dolgozik a vese a vízhajtó miatt. A hasad izmos és lapos a sok edzéstől, ám most a telt hólyag miatt pufinak látszik alul. Látod is a tükörben, kezd feltűnő lenni a kidudorodás. A többi lánynak persze lapos és kockás a hasa, persze nekik nem kell pisilniük. Ilyen lenne a Tiéd is, ha neked se kellene pisilned. De neked kell, nagyon és egyre jobban kell. Ha behúzod a tükör előtt, akkor neked is lapos, de akkor meg fájni kezd a hólyagod a felgyűlt pisi miatt. Mivel bekented a fényes barnító krémmel a testedet, így minden dudor a testen sokkal hangsúlyosabban jelenik meg.

Eltelik még 20 perc. Most már nagyon kell pisilned. Ha nem húzod be a hasadat egy pillanatra, úgy néz ki a hasad, mint egy 4 hónapos kismamáé. Ha tiszta erőből behúzod, akkor még lapos, ámde úgy érzed olyankor, hogy rögtön bepisilsz.

Ekkor kiszólsz az ajtón a rendezőknek, hogy nagyon szeretnél visszamenni az öltözőbe, mert vécézned kell, ám ők nem engedik, mondván ez kizárást von maga után és különben is bármikor szólíthatnak a színpadra és akkor rögtön indulni kell.

Nem tudod meggyőzni, hát visszamész még melegíteni. Úgy érzed a körülötted levő versenyzők némelyike éles szemével kiszúrta a puffadt hasadat, amit nem tudsz állandóan behúzva tartani, mert az túl fájdalmas lenne. Néha ki kell engedni.

Már arra gondolsz feladod a versenyt, hisz nagy hátrányban leszel a többiekkel szemben, kik üres hólyaggal versenyeznek majd ellened.

Ám ekkor váratlanul színpadra szólítják a versenyzőket. Gondolkodni nincs idő eldönteni, hogy feladd-e a versenyt, úgyhogy elindulsz végül a színpadra.

Felsorakoztok egyvonalban a színpadon. A zsűri és a közönség már ettől a pillanattól árgus szemmel figyelnek titeket. Mindenkinek szurkol valaki, ott ülnek a nézőtéren a Te szurkolóid is. :)))

Még csak állni kell, de az is nehéz a Te helyzetedben. Mindenki behúzza a hasát és feszíti izmait, persze úgy, mintha még csak lazán állnának. Neked is ezt kellene tenni. Feszítés nem esik nehezedre, de a hasbehúzás nagyon nehezen megy már. Egyre teltebb a hólyag, egyre több helyet követel magának.

A zsűri megkéri a versenyzőket, hogy egyszerre mutassanak be egyen pózokat. A haspóznál nagyon behúzza mindenki a hasát, mindenki csak a hasakat nézi. Te is behúzod, ahogy csak bírod. A hasad egész laposra visszamegy mert a hólyagodat felnyomod a hasizmoddal egészen a köldököd felé, és szétteríted oldalra is. Te közben pokolian szenvedsz a fájdalomtól. Egy kis pisi ki is szalad közben, de csak pár csepp, nem látszik, ám vigyázni kell, mert ha még több bemegy, az ezen a vékony nacin rögtön meg fog látszani.  :)

Vége az együttes pózolásnak.  A versenyzők levonulnak a színpadról.

De még nincs vége, mert jönnek az egyéni kűrök. Egyesével szólítják újra a versenyzőket a színpadra.

Te 5-nek fogsz következni. Addig még van legalább további 20 perc. Miközben várakozol, szorongatod a pisid, azon gondolkozol, hogy feladod inkább, lehet ki sem fogod bírni a végéig. Igyekszel nem pisitáncolni, ne lássanak a versenyzők sem rajtad semmit. Csak kicsit mozogsz, amennyire muszáj és inkább combjaidat szorítod egymáshoz erősen.

Te fogsz következni. Még mindig vacilálsz, hogy visszalépsz, ám olyan sok munkád fekszik az edzésben és gondolnod kell azokra is, akik érted jöttek el és szurkolnak a nézőtéren, nem teheted meg velük, hogy feladod.... 

Ám a hólyagod ekkorra már hatalmasra tágult, kőkeményen dudorodik, nem lehet nem észrevenni.  Talán ha nagyon behúzod és szétteríted a hasizmoddal felfelé és oldalirányba, talán akkor még nem szúr szemet a zsűrinek és nézőknek, de nem is pisilhetsz be, erre is vigyáznod kell.

Következel Te. Zavarban vagy mikor felmész a színpadra. A hasra összpontosítasz, de fel kell elevenítened a jól begyakorolt pózoló kűröd részleteit is, hogy jól szerepeljél.

Elindul a zene, Te is belekezdesz. A kűröd nagyon dinamikus, nagy erőfeszítést igényel. Közben pedig még meg is kell tartani a vizeletedet. Szorítod a pisit, hisz nem lehet az, hogy bepisilsz ennyi ember előtt, ráadásul még a tv is közvetíti a versenyt.  :) A hasat behúzva tartani és mozogni egyszerre már szinte lehetetlen ilyenkor, de valahogy mégis sikerült. Véget ért a kűr. A zsűri pontozás előtt még néhány pózt kér tőled. Az egyik egy haspóz, hogy lássák mennyire tudod megmutatni az izmos, lapos hasadat, mert a zsűri valószínűleg ducinak találja a hasad alsó részét. Te mindent beleadsz, szorítod és lapítod a hasat, amennyire csak lehetséges. A záróizommal közben ellent kell tartanod és reméled megelégszik a zsűri ennyi hasbehúzással, mert érzed már csak másodpercekig bírod így a szorítást, hogy be ne pisilj.

A zsűri köszöni és pontozza a produkciódat, miközben állsz a színpadon, de a hasadat még nem engedheted ki és érzed nem bírsz már ellentartani a nyomásnak. Kiszökött egy kicsi, úgy 10-20ml-nyi, de végső erőfeszítéssel még sikerült elállítani. De félő, hogy ezt észrevették az emberek. A lábadat nem szoríthatod túlságosan össze, hisz az furcsa dolog lenne. Pillanataid vannak hátra, nem bírod már.......

Engedjenek már el!  - gondolod magadban.   És végre elengednek. Elhagyod a csarnokot. Szeretnél visszamenni az öltözőbe a wc-re. De a szervezők még mindig nem engednek vissza az öltözőbe.

Összeszorított lábbal táncikálsz. Már nem tehetsz semmit, be fogsz pisilni. Talán annyit tehetsz, hogy elbújsz valahová, hogy ne mindenki szeme láttára pisiljél be.

Benyitsz abba a helységbe, ahol felkészültél a versenyre. Meglepődsz, mert nincs odabent senki. Érzed megint megindult kicsit a pisid és rögtön totál be fogsz pisilni. Bemész és keresel egy sarkot ahol leguggolsz pisilni. Észreveszed, hogy ott áll a földön egy 1 literes múanyag shaker, aminek nagy levehető teteje van. Inkább ebbe, mint a földre - gondolod és pont van még időd letolni a versenydresszt és becélzod vastag, erőteljes sugárban a shakert. A literes műanyag gyorsan kezd megtelni és majdnem színültig van már, mikor vissza kell tartanod a pisilést nehogy kifolyjon a kicsinek bizonyult eszközből.

A pisitől a nyított ablakon való kiöntéssel szabadulsz meg.

Ismét célba veszed a tartályt, ami úgy kezd újra megtelni, mintha most kezdenéd csak a pisilést. Majdnem félig van, mikor kezd gyengülni a sugár. Még folyik bele egy kicsi és végül úgy félig lesz tele. Vagyis másfél litert pisiltél összesen, ennyi feszítette a hólyagodat, ilyen sok pisin voltál képes uralkodni.!  :))))

 

A pisilés szempontjából tehát happy enddel végződött a történeted. Nem pisiltél be, vissza tudtad tartani!  :)))

A versenyen 3. lettél, ami nagyon jó eredmény ahhoz képest, hogy mennyire kellett pisilned. Ha nem kellett volna pisilned, biztos első lettél volna!  :))))))))))))

 

Na hogy tetszett?  :)))))))

Előzmény: NagyB3300 (1312)