Rőth Sándor Creative Commons License 2016.02.26 0 0 110258

Mercutio!

Az, hogy volt osszetuzesem a moderatorokkal nem titok, ez egy forum, ahol nyiltan, a masok szeme elott tortennek az esemenyek. En a sajat nevemet hasznalom nick helyett, ezzel is jelezve, hogy tisztaban vagyok vele mit irok, hogy viselkedem, es vallam a szereplesem.

Azt, hogy ezt ide citaltad nem erzem egy hostettnek a reszedrol. Mindenestre a celodat elerted, bant, zavar, es rosszul esik. Orulhetsz!

Esetleg, ha idod engedi megnezheted volt-e valaha kozlekedesi szabalysertesem, vagy komolyabb torvenybe utkozo cselekedetem.

Mindennel egyutt en ezt suta terelesnek erzem a Jahnoval valo cinkossagrol. Az egy gyulolkodo felirat a polojan, nem trefa, nem trollkodas. Te irtal utana kozvetlenul tobb hozzaszolast, lattad, ertetted, nem rohantal ki ellene.

Tegnap viszont kironhantal a kepek ellen es a kepertekeles ellen, mivel a topik cime nem arra utal. Mikor receptek forogtak a topikban nem keltel ki magadbol. 

Ha szeretsz visszakaresni a regebbi hozzaszolasokbol, keress olyat, ahol artottam neked, sertegettelek, vagy barmi modon megbantottalak.

Ha talalsz, kuldd el nekem levelben legy szives, en mar nem akarom ezzel tovabb rontani a hangulatot, nehez is lenne.

Előzmény: Mercutio_ (110249)