Sziasztok!
Engi vagyok a határon túlról, de mondjuk inkább Debrecennek. Jelenlegi öregecske passatomat szeretném nagyobbra, kényelmesebbre cserélni, és feltűnt a szemeim elõtt a meseautó, a C6os.
Végignyálaztam a fórumot, eggyes részeit többször is, néhol megriadva.
A 2.7 lenne a választás, ám úgy alakult sajnos, hogy csak jövőre jönne össze a vásárlásra a pénz. Nagyon sok kérdésemre a fórumból már választ kaptam. Viszont van egy nagy kérdésem: egy kb 8-10 éves autó, ami a német autópályákat járta, valójában hol járhat reális kilóméter állásban? A mobilen jellemzően 200-220ezerrel vannak hírdetve. Ez mennyire lehet valós?Azért lenne fontos szempont, mivelhogy terv szerint 10 évre venném, legkevesebb 250 ezer kilómétert még én is járnék vele.
Mennyit mennek ezek a motorok, figyelembe véve azt is, hogy amit néztem, 50 ezrenként cseréltek benne olajat, váltóolajat meg eggyáltalán nem. Így futotta meg az állítólagos 220ezret.
Azon kívül látom, hogy van akinek sorra jöttek az elektromos hibák, amit ugye 2-3 fórumbeli szakin kívül más nemigen tudna orvosolni és némelyik igencsak költséges. Nyilván, valamit valamiért. A család nem igazán van oda a c6ért, nekik inkább a picit újabb c5 sedán tetszik de nem adom be a derekom. Mégis, nagyságrendileg nagy különbség lenne a c6 és a c5 fenntartása között?
Nagyon köszönöm előre is,
engi a pocakos.