Törölt nick Creative Commons License 2016.02.20 0 0 1

Pont ilyen telefonom van már több mint fél éve, semmi baja nincs.

 

A Samsung szerintem nem fogja kicserélni, mert nem ők adták el, a számlát 99.9%, hogy nem a Samsung magyarország állította ki a telefont kiskereskedelmi forgalomban megvásároló fogyasztó részére.

 

Márpedig minden esetben az a jogszabályban jótállásra kötelezett, akitől a fogyasztó vásárolt, és nem a gyártó vagy kispista a sarokról.

A szolgáltató volt szerintem, aki értékesítette a telefont, és számlát állított ki, illetve garanciajegyet, csak kussolnak mint sz@r a fűben, és a samsungra mutogatnak, mert nekik az az egyszerűbb.

 

A Samsung meg tök nyugodt, mert őket nem kötelezheti senki semmire, ők diszkont áron eladtak többszázezer db telefont a szolgáltatóknak, egy üzleti titkot képező vélhetően semmi cserét és semmi garanciát nem tartalmazó nagy világ-szerződés keretében...innentől aztán mossák kezeiket.

 

Mondjuk onnantól eleve nem tul kóser a story, hogy S6-ban kb 3db mikrofon és vagy 3db hangszóró van, melyiket cserélték, mindet?

 

Olyan a kihangosító is, hogy nemhogy kocsiban akár zsebben tartva használható, de szerver mellett ahol emelt hangon lehet csak beszélni személyesen is, leteszem az asztalra, és szólnak tulodlalról, hogy ne kiabálj, értek mindent szót, ha normálisan beszélsz is. És tényleg.

 

A GSM modulja olyan, hogy iphone6-on meg asus táblán, vagy usb modemen rég nincs semmi, nem lehet hívni, nem lehet netezni, én vígan töltögetem az oldalakat és elérhető vagyok. Pedig fémvázas telefon, amire az a közvélekedés, hogy érthetően gyengébb minden, de nem.

Se a gps, sem a gsm, se a wifi nem rosszabb benne semmivel, mint az S4-esemben, sőt.