dash_ Creative Commons License 2016.02.19 0 0 570

"Csak igy tudom elkepzelni a "Botai-s" - "kutatast" Töled, mint szohasznalatot itt az adott tanulmanyra,, mint egy regeszektöl altalanosan hasznalt synonimat a "lo haziasitasara"."

 

Nem értem mire akarsz kilyukadni...

Egyébként csak azért linkeltem - mint mondtam is - hogy megválaszoljam azt a kérdésed, hogy "ugyan már milyen nyomának kellene lenni egy lovon a lovaglásnak?" A többi itt, ebben a topikban, nem számít.

 

Azt se értem miért linkeled nekem a Botai kultúra német wiki-jét? Elhiheted tudom miről beszélek, de ha nem hát olvasd vissza a többi topikot akár egy évre, itt-ott elég sokat volt szó róluk (és az igen szűkszavú német wiki-nél jelentősen bővebb írások is előkerültek, akár a feltáró régésztől).

 

 

Na haragudj de kicsit meglepő a magabiztosságod úgy hogy láthatóan sok mindenről nem tudsz. ami nem is baj. Csak előállsz itt valamivel, mint újdonsággal amit már felfedeztek bő fél évszázada és azóta szépen és módszeresen meg is cáfolták. Az ezzel kapcsolatos szakirodalmat pedig látatlanban söpröd félre egy félmosollyal.

 

Én próbáltam rámutatni hogy hol tartanak manapság a vonatkozó kutatások, ha érdekel sok-sok órányi olvasmányt tudok a rendelkezésedre bocsátani.

De ha meg akarsz győzni arról hogy a dolgok mégiscsak úgy vannak mint 1950-ben gondoltuk akkor ahhoz valami konkrétumot is villantani kellene.

Ez nem egy elméleti terület, a szuppozícióknak mögé is kell tenni valamit.

 

Előzmény: Mara300 (568)