Tamas(Ottawa) Creative Commons License 2016.02.16 0 0 25396

Nézd, Te így állsz hozzá, ők meg úgy. Van, aki megint másként. Nem vagyunk egyformák. Nincs diktatúra, mindenkinek joga van a saját véleményére. Sőt a másikénak tiszteletben tartására is. Tudom, tudom... arctalan kocsma... s pont ezért, innentől már madarat tolláról.

Örülök, hogy jó eredményeket érünk el a sportpályákon. Annak kevésbé, hogy olyan kevesen látogatnak ki a sporteseményekre. Ezen segíteni nem tudok, megoldással nem szolgálhatok. Amikor tehetem, akkor ott vagyok.

Számomra a helyzet emlékeztet a cirka 50 (±10) évvel ezelőttiekre: akkor sem volt ráhatási lehetőségünk a klubvezetésre, nem is foglalkoztunk vele. Ennél sokkal többet jelentett az a közösség, amelyik rendre összegyűlt Fradi meccseken a klub iránti elkötelezettség miatt. Vezetők jöttek, mentek, a Fradi maradt... bennünk maradt.

(Ha netán Te lennél az, aki a legutóbbi bajnokság, győzelmet bebiztosító, utolsó meccsének kazettás felvételét elküldted nekem, akkor hegyezd a DVD felvevődet, és küldd el az ideit is majd. Köszi! Ha nem Te voltál az, akkor - és egyébként is -)

Hajrá Fradi!

Előzmény: bodakos (25390)