Paco155 Creative Commons License 2016.02.12 0 0 111522

Ennél a kérdésnél úgy érted, hog ysoroljunk fel minden általunk vala látott/hallott/használt  szerszámmákát a mellékelt csoportosítás szerint, ami szerintünk nem éri meg az árát?

 

Szerintem másképp fordítsuk meg a kérdést.   Te beírsz egy szerszámmárkát az adott kategóriában, és a nagyközönség majd jól megköpködi - vagy sem.  Utóbbi esetben megvehető.

 

De ez is nagyon zseb és igényfüggő, ahogy azt LyPapa megfogalmazta. Nekem pl Kirschen vésőim vannak, LieNielsen fűrészem és Dictum japánfűrészem, Stanley kézi gyaluim és így tovább.  Autószereléshez pl a Kamasa-tools szerszámokat veszem, és Knipex-fogókat.

Ennek két oka van:

- Egyrészt ahogy korábban Vajk kifejtette, ha a szerszám már tökéletes akkor ha hiba van a munkádban akkor csak magadat okolhatod. Én azt szeretem, ha a siker rajtam és csak rajtam múlik.

- A másik, hogy jó asszony van a háznál, és elnézi nekem ha ilyenre költök. Megérti, hogy a hobbizásban lelazult embert sokkal könnyebb kezelnie és elérni azt amit ő akar. :)

- A harmadik - titkos- ok, hogy minden nap kurva sokat dolgozom azért, hogy ezeket a szerszámokat megengedhessem magamnak.

 

Előzmény: recefyce (111504)