tivadar Creative Commons License 2016.02.12 0 0 58

Kedves tőled, hogy illendően bevezeted magad, nekem is tán így illett volna, na mindegy...

Örülök, hogy emléxel rám, és nem is kedvezőtlenül (...)  - én is hasonlóképpen vagyok veled. Azért hagytam ki nyolc évet, mert bármilyen fórumtémába léptem be, mindenhol "anyázásba" fordult a vita, vagy pedig bőszült copy-zásba, amitől szintén égnek áll(t) a hajam...  Nem vagyok kiváncsi semmilyen idézetre, csupán a vitapartner saját (aktuális) véleményére!

A vélemény természetesen változhat (ha nem is naponta) ha az ember egy komolyabb új információhoz jut. De más véleményét (írását, művét, kinyilatkoztatását) idecopyzni, az szerintem sportszerűtlen, másrészt meg unalmas.

Amiért ide benyitottam, azt a (cinikus) kiváncsiság okozta;  vajon már megint kit, mit tekintünk tév-tévtanításnak, tanítónak???

 

A magam részéről már egyik vallásnak sem (ill. az összesnek!) vagyok a hirdetője, s filozófus sem vagyok. Egyszerűen csak szeretném a hátralévő életemet minél jobban az életfeladatomnak szentelve leélni - ennyi. Kicsit én is művészlélek volnék, de sajátmagammal is vitázom, amikor nem másoknak, hanem csak az asztalfióknak írok, zenélek. Az igazi művész médium - Isten és az emberek között

Na de már én is túl sokat beszéltem.

 

Előzmény: Jávorfácska (57)