aulack Creative Commons License 2016.02.11 0 0 20916

Ellenszer pont a fix traffira nincs mert azok nem lézeresek, de nagyon jól védhetők különböző alkalmazásokkal ha ismeretlen területen jársz pl. waze, traffi hunter. A mobil mérőkről és használójukról terjedő dolgok többnyire legendák. Lassan közel 10 éve vannak különböző kütyüim. Évekig volt G9-em míg be nem halt. Majd LI-m és soha senki nem üldözött és nem is mértek meg. Le is kopogom. Én ugyan Ausztriában ritkán járok és ott ki is kapcsolom, de SLO, I, F, E, SRB, RO, MK, GR, SK is használtam már gond nélkül. Ahogy a8lang is irta "ésszel" kell használni. Ami meg az új ARH CAM S1 "szuper" traffit illeti: Nevetséges. Valamire való blokkolóval felszerelt és tapasztalt felhasználót nagyon ritkán tudnak megmérni. Nem véletlenül tesztelték az élesítés után még hónapokig. De hát valakik jól jártak anyagilag gondolom a cserével. Az előző az SCS-103 na arra figyelni kellet. Az a pályán úgy rád mért, hogy még jóformán nem is látszott a látóhatáron. 

De a vitaindítóra visszatérve a prémium gumik valóban terhelésen mutatják meg mit tudnak. Aki a kreszt betartva közlekedik, annak 100%-ig megfelelnek a középkategóriás gumik. És felesleges pénzkidobás az a 20-30eft/db plusz költség.

Én nem szeretem ha azon kell gondolkodnom, hogy pl nyáron 40 fokban merjek e a pályán 200 tempomattal autózni vagy attól félni, hogy nem tudok megállni egy csendes forgalommentes főúton 160-ról ha egy traktor kifordul a mellékútról.

Előzmény: Stetten (20913)