zorko Creative Commons License 2016.02.07 0 0 1913

Lehet, hogy már láttam is valamikor ilyesmi képet, mindenesetre egy jó ideje van egy ilyen ötlet a fejemben, hogy egy sokszintes épület messziről, és az egyes ablakokban különböző "történetek". A hétvégén véletlenül adódott egy ilyesmi lehetőség, így lőttem néhány képet. Különösebben nem jók szerintem, de a koncepció talán átjön. :) Beteszem őket ide pár gondolattal, kíváncsi lennék véleményekre.

Itt az obi adta lehetőség szerint max rázoomoltam, hogy a "kisképek" (az ablakokban látható dolgok) minél inkább felismerhetőek legyenek. (+ megvártam, hogy a felső sori emelet folyosóján haladó ember épp egy ablakhoz érjen. :) Az utómunkában picit vágtam minden oldalról, kétoldalt épp az ablakokig, fent még az ablaksorból is, lent pedig egy keveset hagytam a téglából.

Ez ugyanaz a kép, alulról az ablakokig vágva.

Ez egy kevésbé zoomolt változat. Itt a vágásnál az ablakok körül hagytam teret, egyfajta keretet.

Ez pedig egy még kevésbé zoomolt változat, az ablakokra eső viszonylag "esetleges" vágással.

A vágásokkal kapcsolatban mit gondoltok, melyik erősíti leginkább a koncepciót? (Mondjuk nekem is van persze egy érzésem ezzel kapcsolatban, de pont mások gondolataira lennék kíváncsi... :)