Lalika001 Creative Commons License 2016.02.07 0 0 38036

Sziasztok.

Segítséget kérnék tőletek. Nemrég megtudtam venni a régen áhított E60 530D autómat. Van rajta, benne pár apró hiba, természetesen, mivel már sajnos nem új. Próbáltam összeszedni információkat, a diagnosztikát illetően, vettem egy kábelt, (k+dcan) hozzá programot (virtuális gép alatt DIS) beállítottam, tökéletes,kiolvassa a hibákat, stb, de kb 20-30 perc mulva már nem volt hajlandó beindulni a kocsi mivel gyujtáson volt....  Olvasgattam tovább, van valami újabb okosabb software amit a "nagyok" használnak, de ott még nagyobb a baj ebből a szempontból, olvastam, hogy 13v alá nem eshet a feszültség mert akkor összeomlik a rendszer és esetleg egy két vezérlő tégla lesz. Az szeretném kérdezni töletek, milyen töltöt használtok ahhoz hogy esetleg órákon keresztül gyújtáson maradhasson a kocsi, és ne merüljön le az aksi. Nem akarok, és nem is tudnék  konkurencia lenni senkinek, nekem nem ez a szakmám, csak nagyon érdekel, és érdekesnek tartom ezt a diagnosztika, codolás, történetet, és a sajátomat szeretném magamnak megjavítani, stb.. Segítenétek? üdv mindenkinek Lali..